Her er redaktionens bud på de ti saftigeste blowjobs. Et rigtig godt blowjob af en kvinde er, hvis hun starter med at slikke en slap pik op og. Jeg har haft et dejligt panel (en skare af bloggens mandlige læsere), til at fortælle lidt om, hvad et godt blow-job er, what to do and what not to. Ikke nok med at guide dig til den bedst mulige oplevelse for både dig og ham, vil denne guide til et godt blowjob også fortælle, hvorfor de enkelte teknikker er så. Et godt blowjob er et vådt blowjob. Derfor er der ingen grund til at sluge det spyt, du producerer, mens du sutter ham. Savlen må gerne drive.

De 11 gyldne tip til det bedste blowjob

Fingerringen. Lav med tommel og pegefinger en ring helt nede ved roden på skaftet. Klem godt til! Blodtilstrømningen til penis forgår. Det kan nemlig være super svært at finde ud af, hvad et godt blowjob egentlig indebærer; for mig krævede det i hvert fald en del øvelse at blive.

En mand, der har fået et godt blowjob, er en glad mand. Blowjob har altid været indsvøbt i myter. I anbefalede danske læger rmnfla.com

Brevkasse: Jeg er en pige på 24 år, der gerne vil give min kæreste et godt blowjob. Jeg har aldrig prøvet det før og er nervøs for ikke at gøre det godt nok. Sådan håber en mand, at du giver et blowjob. Men kan du få dig selv til det, så virker det ikke blot fysisk godt, men også visuelt voldsomt. Jeg har haft et dejligt panel (en skare af bloggens mandlige læsere), til at fortælle lidt om, hvad et godt blow-job er, what to do and what not to.

En mand, der har fået et godt blowjob, er en glad mand. Blowjob har altid været indsvøbt i myter. I anbefalede danske læger rmnfla.com Jeg har haft et dejligt panel (en skare af bloggens mandlige læsere), til at fortælle lidt om, hvad et godt blow-job er, what to do and what not to. Sådan håber en mand, at du giver et blowjob. Men kan du få dig selv til det, så virker det ikke blot fysisk godt, men også visuelt voldsomt.

Glemt adgangskode

Et godt blowjob glædespiger Dagens V.

Det er vigtigt, at du holder dig til sandheden, ellers er det ikke overbevisende. Men måske vi skal starte et helt andet sted! Det kan være en hurtig frækkert i en frokostpause. Jeg har aldrig fået orgasme, hvad skal jeg gøre? Når han så kommer, kan du følge overnævnte guide til et surpriseblowjob, så det bliver skønt for både dig og ham.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail