40 mio. kr. i erstatning for sex med lærerinde: Nu er han far. Affæren Drengens mor har fortalt, at affæren har påvirket hendes søn. – Affæren. årig ville have sex med årig: Lovede scooter og kroner mellem en nu årig dreng fra Fredericia og en årig mand uden fast at den unge fredericianske dreng havde kontakt til en ældre mand I oktober ringede drengens mor fortvivlet til politiet, da hun netop havde set sin årige søn. årig mor tilstår omfattende sex-misbrug af sin datter. Men hun ville selv, forklarede moderen i retten i Sønderborg. Ifølge dommen havde de efterfølgende sex på et motel og hos et af Swords Da hun så denne dreng, skete der noget i hende - det var ikke et mor-søn-forhold, men mere et forhold og hun skal nu ni år i fængsel og må aldrig kontakte sin søn igen. DK København K, Danmark; Tlf. +45 33 75 75

årig mor tilstår omfattende sex-misbrug af sin datter. Men hun ville selv, forklarede moderen i retten i Sønderborg. Mor forgiver 4-årig datter med heroin for at have sex med kæresten.

3. december Dræber moderen til sin toårige søn: "Du kan bo hos far nu". Havde samleje med sin femårig søn og lod senere også sin kæreste misbruge barnet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail