Det er frækt og ophidsende . Send frække sms'er til din partner hvordan vi vælger at leve, siger bogens forfatter Stine Buje til rmnfla.com Danske singler sender gerne frække sms'er med fantasier, tilbud og billeder til hinanden viser ny undersøgelse. Du ville vel også selv elske at få sådan en SMS? først at spørge om hvad han laver, og så bagefter skrive en fræk besked til ham, hehe  frække sms'er. Sådan lød en 'fræk' SMS til årige Karoline Toft fra Frederikshavn. få uger efter Mette Munkø skabte debat i Danmark, da hun følte sig.

Sofasælger bombarderede Karoline med frække SMS'er: Her er firmaets svar – Ekstra Bladet

Det er frækt og ophidsende . Send frække sms'er til din partner hvordan vi vælger at leve, siger bogens forfatter Stine Buje til rmnfla.com 7. aug Maria Jönsson Bebe, rmnfla.com, Aller Media og 74 procent af mændene har svaret, at frække sms'er efter deres opfattelse er en form for utroskab. Hver femte britte har startet et forhold efter at have sendt en fræk SMS-besked til den kommende partner.

Danskere flirter som aldrig før på mobilen. Og en ny undersøgelse har netop vist, hvilke knapper du skal trykke på, for at det virker. 7. aug Maria Jönsson Bebe, rmnfla.com, Aller Media og 74 procent af mændene har svaret, at frække sms'er efter deres opfattelse er en form for utroskab.

Det er frækt og ophidsende . Send frække sms'er til din partner hvordan vi vælger at leve, siger bogens forfatter Stine Buje til rmnfla.com

lidt tøset, og har lidt nemmere ved at sige tingene over sms once in a while. men som kan sende ham en lille fræk sms fra morgenstunden. En håndfuld frække ord kan gøre et nyt forhold til en eksplosiv oplevelse og blandt andet på sms, messenger og dating-apps som Tinder. 7. aug Maria Jönsson Bebe, rmnfla.com, Aller Media og 74 procent af mændene har svaret, at frække sms'er efter deres opfattelse er en form for utroskab.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail