Aug 18, - Forskning peger på, at mange kvinder helst vil have en blød sexist. Derfor tænder kvinder på denne slags sexister Numsedronning viser, hvad feminisme går ud på - med sin røv Og det samme ting er på spil i et mere ligestillet lande som Danmark, er uklart, men man ved, at veluddannede. Oct 4, - På rmnfla.com har kvinder svaret på spørgsmål om, hvad de finder attraktivt ved mænd, og her ligger humor og øjne helt i top. Sexolog  Missing: dansk ‎par. Dec 14, - Hvis du vil give mand en helt unik og ny oplevelse, når I har sex, så læs med her. Jul 20, - Så ofte har vi faktisk sex i Danmark Men uanset, hvad årsagen er til, at det står lidt stille på sexfronten hjemme hos jer, skal I tale om det, mener hun. – Det er så vigtigt at huske på, at I som par er et team. Rigtig mange mænd synes det er sexet med kvinder, som tager Tricksene som tænder ham.

Feb 13, - Der er klare forskelle mellem, hvad kvinder selv siger, de tænder på, og hvad der ophidser deres kroppe. der blandt andet viste sex mellem hhv. en mand og en kvinde, sex mellem homoseksuelle mænd og kvinder– og til slut et parringsritual mellem aber. . er noget råddent i det danske demokrati. Jul 20, - Så ofte har vi faktisk sex i Danmark Men uanset, hvad årsagen er til, at det står lidt stille på sexfronten hjemme hos jer, skal I tale om det, mener hun.

– Det er så vigtigt at huske på, at I som par er et team. Rigtig mange mænd synes det er sexet med kvinder, som tager Tricksene som tænder ham. May 25, - Når mænd og kvinder slår sig løs på lagnerne, er det tit mændene, der går derfra med det største smil.

Både for at få videnskabeligt indblik i, hvad der rent faktisk tænder Par nyder sex mere - uanset parforholdets kvalitet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail