Nov 30, - Vinderen af konkurrencen Danmarks længste lem, Marco, der er i slutningen af 20erne og Videnskabeligt bevist: Kvinder elsker en stor penis. Sep 5, - Bare spørg Sorence Owiti Opiyo. Den årige mand fra Kisumu County i Kenya har måske verdens største penis, men må betale en meget høj  Missing: elsker ‎| ‎Must include: ‎elsker. Jan 5, - En læge påstår, at verdens største tissemand ikke er så stor, som lægger kødfløjten på vægten: Vil bevise, at han har verdens længste penis. Aug 13, - Mød manden med verdens længste penis så var det med til at fastholde John Holmes, som en mand andre mænd elskede at snakke om. Det er dog ikke Ron Jeremy, der render rundt med verdens største vedhæng.

Mar 18, - De sidder inde i penis og fungerer i nogle tilfælde som en støtte. Prisen for verdens største penisknogle går i øvrigt til hvalrossens 55 cm lange  Missing: elsker ‎| ‎Must include: ‎elsker. Sep 5, - Bare spørg Sorence Owiti Opiyo. Den årige mand fra Kisumu County i Kenya har måske verdens største penis, men må betale en meget høj  Missing: elsker ‎| ‎Must include: ‎elsker.

Jan 20, - Hans penis er blevet målt af World Record Academy, der har udstyret ham med et officielt certifikat, der beviser, at han har verdens længste  Missing: elsker ‎| ‎Must include: ‎elsker.

Aug 13, - Mød manden med verdens længste penis så var det med til at fastholde John Holmes, som en mand andre mænd elskede at snakke om. Det er dog ikke Ron Jeremy, der render rundt med verdens største vedhæng. Sep 5, - Bare spørg Sorence Owiti Opiyo. Den årige mand fra Kisumu County i Kenya har måske verdens største penis, men må betale en meget høj  Missing: elsker ‎| ‎Must include: ‎elsker. Nov 19, - Man hører ofte udtrykket “det er ikke størrelsen, men gørelsen”, når det kommer til penisser, men det er selvfølgelig forskelligt fra person til  Missing: elsker ‎| ‎Must include: ‎elsker.

Top 5: Se de vildeste dyre-penisser | rmnfla.com

Aug 13, - Mød manden med verdens længste penis så var det med til at fastholde John Holmes, som en mand andre mænd elskede at snakke om. Det er dog ikke Ron Jeremy, der render rundt med verdens største vedhæng. Dec 13, - Verdens største tissemand sidder sandsynligvis på en årig mand, der gerne vil have den optaget i Guinness Rekordbog.

Sep 5, - Bare spørg Sorence Owiti Opiyo. Den årige mand fra Kisumu County i Kenya har måske verdens største penis, men må betale en meget høj  Missing: elsker ‎| ‎Must include: ‎elsker.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail